Videók

Nemzetközi Pringles-kampányban Bereczki új dala

A londoni Grey reklámügynökség Free Demo elnevezésű pályázatán több körös nemzetközi válogató után nagy sikert aratott a Bereczki Zoltán–Balog László szerzőpáros: a Choices című daluk nyert, így ez lett egész Európában a Pringles reklámok zenéje 2018. júliustól 2019. augusztusig. „Nagy öröm számunkra, hogy a Grey és a Pringles minket választottak, így egy évig a televíziós és rádiószpotokban is a Choices dallamai csendülnek majd fel. A dal munkálatait Amerikában és Magyarországon végeztük, ifjabb Malek Miklóssal közösen” – magyarázta Bereczki. A kampányban való részvételen túl, a londoni ügynökség közreműködésével a dal nemzetközi fronton is jelentős támogatásra számíthat. Több tesztelés után a Deezeren kiemelten jelent meg a szám, valamint az angol ügynökség egy évig az egész világon terjeszti azt. A Choices az Apple Music nemzetközi listáján az első helyen nyitott a múlt héten.

Gördeszkázó Levi´s

“Nápolyt látni és meghalni” - ahogy a mondás tartja, és az idei tavasz-nyári Levi’s Skateboarding kollekció együttműködői, Manny Lopez, Edouard Depaz, Quentin Boillon, Ale Cesario, Val Bauer, Charlie Munro és Mikey Patrick, el is utaztak Nápolyba megnézni, hogy a város valóban felér-e a dicsőítéshez. A város szépségei, a rendszerezett káosz és 40 éve az első hóesés fogadták őket. Felfedezték az utcákat és a város titkos szegleteit, miközben le is tesztelték az SS18 kollekció darabjait. A kollekció a múlt héten debütált Londonban és Párizsban.

Partizott a 120 éves Schwarzkopf

Február elején a Teslában mutatta be a 120 éves hajápolási márka új reklámkampánya fő elemeit. A kreatívok a fogyasztók egyediségére, különlegességére helyezik a hangsúlyt. A közel egyórás show-t éjszakába nyúló bulizás követte több mint kétszáz vendég részvételével.

Színes menük a Bonduelle-től

A „Bonduelle színek: színesítsd a tányérod!” elnevezésű kampány célja, hogy a termékportfólió sokszínűségét alapul véve kreatív receptvideókkal inspiráljon. „A saját gyártású receptvideóink indulásuk óta nagy érdeklődésnek örvendenek, igyekszünk ezen a területen is innovatívak lenni, fogyasztóinknak mindig valami inspiráló újdonságot becsempészni. Most az ételek színek szerinti csoportosításával hatunk az érzékszervekre” - fogalmazott Szirbek András, a Bonduelle marketingigazgatója. A „Színesítsd a tányérod” alapötlete, hogy ha színek alapján kategorizáljuk az ételeket (például piros, sárga vagy lila alapanyagok) nemcsak ízletes, de esztétikailag is rendkívül vonzó ételeket lehet készíteni. A kampány első két videójában a sárga és a zöld színek játszották a főszerepet, 2018-ban pedig a lila, a narancssárga és az aranybarna színeket fókuszba helyező receptek következnek. Az első két film a YouTube-, Facebook- és Instagram-megjelenésen kívül citylight-támogatást is kapott, míg a jövő évi aktivitást erőteljes sajtó- és közterületi médiamegjelenés kíséri. A kampánystratégiát, a kreatív koncepciót és az online hirdetést a Labowsky kreatív műhely jegyzi, az online felületeket az UP Advertising kezeli, a PR feladatokat a Stern Communications látja el.

Imázskampányt indított a brands.hu

Szeptemberben új korszak kezdődött a jövőre tízéves brands.hu életében: új tulajdonosok és átalakult csapat dolgozik azon, hogy megerősítsék a közösségi vásárlói website pozícióját a magyar piacon. Kommunikációjukban is változtatnak: más üzeneteket és eszközöket használnak, valamint új csatornákon jelennek meg. A decemberben indított kampány központi eleme egy imázsvideó, melyben két lány járja be Budapestet egy kalandos és hosszúra nyúlt éjszaka során. A kampány során használt szlogen „A divat elkísér”, mely arra utal, hogy a brands.hu-n bármilyen alkalomra találhatunk ruhákat és fantasztikusan érezhetjük magunkat bennük, amitől az élmény sokkal jobb és emlékezetesebb lesz. A videót a YouTube hirdetési hálózatában használják, de televíziós csatornákon is látható lesz december és január folyamán. A produkció a Subkult Production munkája, a médiaügynökségi feladatokat a Mito látja el.